ZDRAVILEC ALI ŠARLATAN?

Vedno pogosteje poslušam grozljive zgodbe strank, ki so obiskale zdravilce pri katerem so iskale pomoč za uklon magije, težave s partnerjem itd… Zadnje tedne me močno pretresajo zgodbe o tem, da so zdravilci zahtevali, da se morajo sleči pred njimi, postavljajo razna intimna vprašanja v zvezi s spolnostjo in nenazadnje me je najbolj pretresla zgodba stranke pred katero si je zdravilec dovolil, da se je kar slekel pred njo. Ko je ženska osupnila in mu zabrusila naj se takoj obleče, se ji je opravičil in rekel, da je pač samo moški in ona lepa ženska. Ker je v zadnjem letu poplava takšnih zgodb in kljub temu, da se je o tem veliko že pisalo, ne bo odveč, če še enkrat opozorim, da to nikakor ne spada v delo zdravilca, bioenergetika itd… Zgodba se tukaj še ne konča…

 

Tudi vedno bolj pogosto se dogaja, da zdravilci ženskam svetujejo, da kapljico svoje menstrualne krvi dodajo v kavo svojega moža, partnerja ali ljubimca. Nikakor to ne počnite, saj gre v tem primeru  izključno za črno magijo. Nikoli ne bodite toliko obupani nad svojim partnerjem, da naredite kaj takšnega, saj se vam bo vse vrnilo in obrnilo proti vam. Raje obiščite zdravilca, ki vam bo znal pomagati na pravilen način.

Prav tako je pogosto, da zdravilci zahtevajo od vas, da prinesete spodnje perilo osebe s katero imate težave, na katerem mora biti vsaj nekaj sperme. To nikakor ni bela magija in nikar ne počnite tega….

Pravi zdravilec ne bo od vas nikoli zahteval nobenih predmetov , da mu jih prinesete. V kolikor od vas zahteva, da mu na primer prinesete svečo, trakove, sladkor, med, kos obleke ali karkoli drugega gre v tem primeru izključno za črno magijo! Bela magija ni čaranje, temveč je delo z energijami. Pri črni magiji pa gre izključno za čaranje.

Beli mag za uklon magije potrebuje samo vas oz. vašo energijo. Izogibajte se tudi zgodb kjer vam zagotavljajo, da se črna magija lahko odpravi na daljavo. Črna magija se nikakor ne more odpraviti na daljavo. Pri uklonu magije mora zdravilec prevzeti nase vse slabe sile, ki se nahajajo na vašem energetskem telesu in ko te sile prenese nase, s tem očisti vaše energetsko telo. Ravno iz tega razloga uklon magije na daljavo nikakor ni možen.

Tudi kadar gre za zdravljenje bolezni nikakor nikoli ne poslušajte zdravilca, da morate prenehati jemati zdravila, če vam jih je predpisal zdravnik. Pravi zdravilec ne bo tega nikoli zahteval od vas, saj se lahko alternativno zdravljenje zelo dobro dopolnjuje z uradno medicino. Res je, da se alternativa in uradna medicina ne bosta nikoli popolnoma ujela v mišljenjih, saj je tukaj veliko nasprotij, ampak to ti še ne da dovoljenja, da osebi svetuješ naj ne uživa zdravil, ki mu jih je predpisala uradna medicina.

 

Obstaja tudi veliko primerov v katerih stranka pride na obisk zdravilcu in nosi na sebi predmet, ki je bil podvržen črnomagijskemu ritualu. To je lahko prstan, verižica ali katerikoli drug osebni predmet. Nikar ne nasedajte zgodbam, da morate te predmete pustiti pri zdravilcu. Pravi zdravilec bo poskusil uničiti negativne energije s tega predmeta in vam bo predmet tudi vrnil. Če se negativnih energij s predmeta ne da uničiti, vam ga bo vrnil in naročil kako se ga znebiti.

 

Seveda ne smemo pozabiti, da tako kot obstajajo dobri in slabi ljudje, tako obstajajo tudi dobri in slabi zdravilci. Nikakor ne smemo vseh metati v isti koš. Vsekakor pa moramo biti previdni pri izbiri in upoštevajte navodila, da pravi zdravilec ne bo nikoli in nikar od vas zahteval ničesar.